Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 

Η Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ), από την ίδρυσή της διοργανώνει το Συνέδριο της, την κορυφαία Επιστημονική της εκδήλωση, ανά 2ετία.

Τα Συνέδρια μας θα πραγματοποιούνται ανά έτος λόγω των νέων συνθηκών διοργάνωσης Συνεδρίων από τις Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες.

Το επόμενο λοιπόν Συνέδριο μας, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου-1 Ιουνίου 2019, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΕΝΕ, έχω τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε σ' αυτό.

Διαλέξαμε το συγκεκριμένο αυτό χώρο λόγω της σημαντικής πολιτιστικής του κληρονομιάς, της ομορφιάς του λιτού τοπίου, της προσβασιμότητας του, της αίσθησης φιλοξενίας που αναδύεται από την πρώτη επαφή με τον χώρο.

Χαρακτηριστικά, που ελπίζουμε να σας προσελκύσουν να συμμετάσχετε σε ένα επιστημονικό πρόγραμμα που θα συνδυάζει την ανάπτυξη κλινικών και ερευνητικών θεμάτων, προσπαθώντας να εμπνεύσει το ενδιαφέρον για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Ελπίζουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε νεότερους συναδέλφους να ανακαλύψουν την ομορφιά της Νεφρολογίας και στους παλαιότερους να μη την ξεχνούν. 

Οπωσδήποτε, η καλή Οργάνωση και το Επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του, σημαντικότερο  όμως θα είναι η δική σας ζωντανή συμμετοχή.

Σας περιμένουμε με αγάπη στη νέα μας Επιστημονική συνάντηση.
 

Θεοφάνης Αποστόλου

Πρόεδρος ΕΝΕ
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής